gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 15.05.2017 10:58:44

Milivoje Novaković z ostrimi kritikami nad Olimpijo in Ranka Stojića: To, kar se je zgodilo ...

Drago Wernig - TAKA
Izkušeni napadalec Maribora Milivoje Novaković se prvič v svoji bogati karieri veseli naslova državnega prvaka, po osvojitvi 'kante' pa je spregovoril tudi o večnem rivalu vijoličastih.

In Milivoje Novaković je bil tudi tokrat brez dlake na jeziku. Oster, piker in niti malo prizanesljiv do kluba, v katerem je igral v mlajših selekcijah, kot član pa nikdar ni dobil prave priložnosti. 


Na pripombo, da se v vijoličastem dresu naslova veseli več Ljubljančanov kot Mariborčanov, je odgovoril: "Vprašati se je treba, zakaj? Pri tem mislim, da naj se s tem zabavajo pri Olimpiji. Tako dolgo sem v nogometu, da vem, v katero smer se bo zapeljala zgodba, in jo lahko predvidim. To, kar se ji je zgodilo, sem napovedal. Morda ne tako neposredno, toda dovolj jasno in takrat, ko sem opozoril na način delovanja Ranka Stojića. Ne razumem pa, kako je lahko vse prepričal, da so mu dopustili, da dela proti interesom kluba. Kar zadeva navijaštvo in pripadnost: strast, ko si s srcem in dušo za en klub, je pri meni že zdavnaj izpuhtela, moje osnovno vodilo je profesionalnost. Tega se držim kot pribito."

To pa niso bile edine kritične besede, ki jih je Novaković namenil Olimpiji. Razgovoril se je tudi o tem, koliko so Ljubljančani pomagali vijoličastim do naslova državnega prvaka. "Ni kaj, krepko nam je olajšala nalogo, njeno zimsko poseganje v igralski kader je bilo obupno. Mi nismo veliko menjali igralskega kadra, Olimpija preveč in v tako kratkem obdobju ni mogoče uigrati moštva. Prehitro smo postali prvaki," še pravi napadalec Maribora. 

Članki iz rubrike