volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 30.04.2017 10:46:29

V Mandarićevi družbi si je večni derbi ogledal tudi znani hrvaški strateg! Bo Olimpija dobila novega trenerja? (foto)

Grega Wernig
Milan Mandarić si je večni derbi ogledal v prisotnosti znanega hrvaškega trenerja in zelo spornega hrvaškega agenta.

Na fotografiji zgoraj lahko vidite Milana Mandarića, kako kramlja z Boškom Županovićem, spornim hrvaškim agentom, ki je pred časom neuspešno prodajal svojega najbolj znanega klienta Vedrana Ćorluko v Bayern, od Mandarića pa je pred meseci odkupil terjatve do Kopra.

Županović je sicer na Hrvaškem zelo sporna osebnost, saj naj bi bilo proti njemu vloženih več kot 60 kazenskih ovadb, ukvarjal pa naj bi se s posojanjem denarja po oderuških obrestih, se ob obiskovanju restavracij in lokalov lažno predstavljal kot inšpektor, obenem naj bi bil mojster za poneverbe in goljufije, ob najmanj eni priložnosti naj bi po besedah hrvaških novinarjev javno grozil z umorom. Zaradi podkupovanja v pravosodju je bil obsojen na leto in pol zaporne kazni, leta 2001 pa je prosti izhod izkoristil za beg v Slovenijo.

GW1_5382
Grega Wernig

Ob Županoviću pa je bil včeraj v VIP loži Stožic še en zanimiv obraz. No, kar dva. Znova si je dvoboj Olimpije ogledal tudi Boško Balaban, toda njega smo se v zadnjem času že navadili. Bolj zanimiv je bil tretji Hrvat. Večni derbi si je v živo ogledal tudi Zoran Vulić, nekdanji dolgoletni nogometaš Hajduka, nato pa tudi njegov večkratni trener (Hajduk je vodil kar v štirih mandatih). V svoji karieri je Vulić vodil tudi Luch, Rijeko, Istro, Split, hrvaško reprezentanco do 19 let, vnovič Split, Sheriff in nazadnje še Atyrau.

20170429_202039

Vulića se je sicer kot možnega kandidata za prevzem Olimpije omenjalo že poleti, ko je Milan Mandarić odpustil Rodolfa Vanolija, a takrat je prvi mož zmajev priložnost ponudil Luki Elsnerju. Bo Vulić tokrat le dobil priložnost?

Članki iz rubrike