franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 30.04.2017 09:07:55

Trener Olimpije se ne strinja z Darkom Milaničem: Menim, da smo bili mi tisti, ki smo bili po priložnostih boljši

Grega Wernig
Safet Hadžić še naprej ne pozna poraza.

Vse odkar je na klop Olimpije sedel Safet Hadžić, so Ljubljančani nekako uspeli strniti svoje vrste. Nič več se porazi ne vrstijo, še več, odkar je Hadžić prevzel trenersko palico, zmaji sploh še niso izgubili. In to kljub temu, da so kar trikrat igrali proti Mariboru!

Dve zmagi in štirje remiji ter uvrstitev v finale pokala z zmago nad vijoličastimi. Takšen je izkupiček Hadžića, ki je bil s predstavo svojih varovancev na včerajšnjem večnem derbiju zadovoljen. Ni pa se strinjal s svojim trenerskim kolegom Darkom Milaničem, ki je po dvoboju poudaril, da je bil Maribor boljši tekmec.

"Zelo težka tekma. Maribor je prepoznaven in z njimi je težko igrati. Že na začetku tekme smo imeli veliko smolo. Začeli smo s sistemom 4-3-3, želeli smo jih napasti, a zgodilo se je, da se je Kapun že v peti minuti poškodoval. Vodišek že na ogrevnju ni mogel žoge izbijati. Da ne govorimo o Abassu ... V glavnem, imeli smo težave in normalno, da je Maribor bil v prvem polčasu malce boljši in da je dominiral. Čeprav smatram, da smo bili po priložnostih mi tisti, ki smo bili malce boljši ..." je dejal Hadžić.

497-6-hadzic

Na vprašanje, ali je prisotnega kaj dodatnega zadovoljstva, ker so Mariboru preprečili osvojitev naslova na Stožicah, pa je odgovoril: "Vesel sem, da niso postali prvaki v Ljubljani. Želeli smo zmagati. Imamo težave, veliko poškodovanih igralcev. V tem trenutku sem zadovoljen, 0:0 je realen rezultat. Na koncu bi čestital novemu prvaku. Vem, da bodo osvojili naslov, čeprav jim ga ni uspelo osvojiti v Ljubljani."

Članki iz rubrike