atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ro
ro
0 29.04.2017 08:04:26

Poglejte, kje se je "ogreval" glavni sodnik večnega derbija v Stožicah

V dvoboju Olimpije in Maribora bo pravico delil Andrej Žnidaršič.

Začelo se je zaključno odštevanje do večnega derbija v Stožicah (ob 20.30), na katerem si lahko Mariborčani tudi teoretično zagotovijo 14. naslov prvaka. Po zmagi Domžal nad Rudarjem je jasno, da Darko Milanič in njegovi varovanci za potrditev šampionske zvezdice potrebujejo zmago, zmaji pa bodo kakopak storili vse, da bi preprečili štajersko čago v prestolnici.

znidarsic gw
Grega Wernig
Glavni sodnik vročega obračuna je za marsikoga presenečenje. Pravico bo delil Kranjčan Andrej Žnidaršič, ki bo drevi debitiral v obračunu največjih rivalov. Njegova pomočnika bosta Tomaž Klančnik in Manuel Vidali, naloge četrtega sodnika bo opravljal Vojko Goričan, za vrati bosta Dragoslav Perić in Nejc Kajzatović.

Za Andreja Žnidaršiča bo torej današnji večer nekaj posebnega, dejaven pa je bil tudi med tednom. Za derbi se je pripravljal oziroma "ogreval" na tretjeligaškem prizorišču, in sicer v Ivančni Gorici, kjer so gostitelji v 21. krogu 3. SNL – center s 4:1 ugnali Kolpo, dvoboj je bil za domačine zgodovinski. Ne zaradi zmage, temveč zato, ker so prvič igrali v večernem terminu, namenu so predali nove žaromete. Glavni sodnik na končni rezultat ni vplival, a svojega dela brez povsem napak vendarle ni opravil. Kako se bo izkazal v današnjem večeru?

Članki iz rubrike