Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

doncic Ekipa24.si

Dallas slavi! Luka Dončić in druščina ...

nu
nu
0 28.04.2017 07:33:32

Olimpija hoče Tadeja Trdino! Naredila je prvi korak, robustni Korošec pa brez zadržkov pravi ...

Grega Wernig
iskanje okrepitev za naslednjo sezono je ljubljanske zeleno-bele odpeljalo tudi do slovenskega napadalca, ki si kruh služi v Avstriji.

Gre za visokoraslega 29-letnika Tadeja Trdino, ki okreva po dvakrat zapored strganih križnih vezeh, a se zdaj zelo uspešno vrača na igrišča in serijsko dosega zadetke za rezervno ekipo Wolfsbergerja. Odlični strelec je pripravljen za vrnitev v prvo ekipo, s katero pa se mu poleti izteče pogodba.

Kot smo že poročali, je Wolfsberg najmanj enkrat že obiskal nekakšen vršilec dolžnosti športnega direktorja Olimpije Mladen Rudonja, zanimanje za napadalca so potrdili naši viri, o vsem skupaj pa smo se pogovarjali tudi s simpatičnim Korošcem, ki ne bi imel nič proti selitvi v Ljubljano.   

"Lahko potrdim, da sem videl Rudonjo. Nisem pa prepričan, zakaj je bil tukaj. Če je bil zaradi mene ... Čeprav bova z ženo kmalu dobila otroka, ne vidim ovir, da se ne bi preselil. To sva oba vzela v zakup, preselila bi se prej ali slej, z otrokom ali brez. Če bi dobil dobro ponudbo, ki je ne bi mogel zavrniti, bi seveda šel," je dejal.

Ob tem pa je napadalec, ki je tudi pred poškodbama zabijal kot po tekočem traku, dodal: »Pogodbo imam do konca sezone, videli bomo, kako in kaj naprej. Kmalu se bodo začeli pogovori, tudi s svojim zastopnikom se bom usedel. Vendarle sem bil dve leti poškodovan. Videli bomo, kaj bo ...« 

Značke: trdina, olimpija

Članki iz rubrike