stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 15.04.2017 20:48:46

Štiglec: Hadžić nas je zbližal

Grega Wernig
Hrvaški bočni branilec Dino Štiglec je v Mariboru izvedel prosti strel, po kateremu je Alexandru Cretu dosegel zlata vreden gol v gosteh.

Tudi nasploh je bil Štiglec eden izmed boljših nogometašev na igrišču. Pred tem dve tekmi načrtno ni začel v prvi postavi in kot se je kasneje izkazalo, je bila to dobra odločitev.

"Svež sem. Dve tekmi nisem igral, da bi bil najbolje pripravljen za Maribor. To je bil cilj in mislim, da nam je uspelo," pravi nekdanji nogometaš Slaven Belupa in dodaja, da je vzdušje v moštvu zdaj občutno boljše.

"Pred finalom pokala nas čaka osem prvenstvenih tekem, kar je več kot dovolj časa, da se pripravimo na tekmo, ki nam lahko reši sezono. Vseeno moramo tudi v prvenstvu pokazati, da znamo igrati nogomet in, da smo vredni več kot kažejo zadnji rezultati," nadaljuje Štiglec, ki se zaveda, da v Sloveniji nikogar ne gre podcenjevati.



"Zanimivo bo do konca. Domžale so dobro moštvo, s katerim se borimo tako v prvenstvu kot v pokalu. Jaz sem optimist in verjamem, da bomo na koncu boljši," optimistično nadaljuje 26-letni branilec.

Za konec je nekaj besed namenil še trenerju Safetu Hadžiću, katerega metode so Štiglecu všeč. "Ima iskren in prijateljski odnos. Vsakemu igralcu reče točno to, kar misli. Zbližal nas je, zato je avtomatično tudi boljše vzdušje," je povedal Štiglec za klubsko spletno stran.

Članki iz rubrike