Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 15.04.2017 10:04:42

Moramo biti nagrajeni!

Drago Wernig - TAKA
Mariborski vezist Dino Hotić je po prvencu v vijoličastem dresu prepričan, da bi si njegovo moštvo zaradi iger, ki jih kaže spomladi, zaslužilo boljše rezultate.

Štajerci so po remiju z Olimpijo (1:1) izpadli iz pokalnega tekmovanja, zato so vse misli preusmerili v prvenstvo.

“Pokalna zgodba je zdaj pozabljena. Pred nami pa je tista pomembnejša, v prvenstvu. V sredo se ni izšlo po željah, kar pa ne bo vplivalo na nadaljevanje sezone. Prvo mesto bi si radi zagotovili čim prej, da ne bo negotovost trajala do zadnjih krogov,” pravi Dino Hotić.

“Zelo sem vesel, da sem zabil prvi gol. Imel sem občutek, da prihaja tudi ta čas kot nagrada za trud. Privadil sem se na igralni položaj, želim pomagati ekipi tudi z učinkovitostjo. Upam, da se mi je zdaj odprlo in jih sledi še več. Toda ostal je grenak priokus, saj zadetek ni prinesel napredovanja. Raje bi videl, če ne bi zadel in bi se uvrstili v finale. Toda pokalno tekmovanje je za nas zaključeno in od četrtka so spet misli le pri boju za naslov prvaka.”

Naslednji nasprotnik v tem boju je Rudar, pri katerem bo Maribor gostoval danes ob 20.15. “Zagotovo bodo imeli velik motiv, da proti nam pokažejo, kako bi lahko bili tudi višje na lestvici. Toda naša želja je naslov prvaka in storili bomo vse, da jo uresničimo. Moramo biti nagrajeni za igro, manjka nam predvsem konkretnejši zaključek akcij in bi bil vtis boljši, rezultati pa kot ob začetku spomladanskega dela. V Velenju želimo odigrati še eno dobro tekmo in se z boljšo učinkovitostjo vrniti na zmagovito pot.”

Značke: maribor, dino-hotić

Članki iz rubrike