Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
202 10.02.2017 12:16:01

Uradni napovedovalec Ljudskega vrta zagrozil Nejcu Vidmarju (foto)

Drago Wernig - TAKA
Nejc Vidmar je šel s svojo objavo na Instagram profilu precej predaleč, ko je užalil mariborsko strokovno vodstvo, dobili smo tudi že prvi odziv iz Ljudskega vrta. Nič manj neokusen.

Kapetan Olimpije Nejc Vidmar si je včeraj privoščil vsega obsojanja vredno gesto, ko je na svojem Instagram profilu objavil fotografijo Darka Milaniča, Saša Gajserja, Mitje Piriha in Marka Borka, v njo zapisal "Špijuni su medju nama", vse skupaj pa 'okrasil' tudi z animiranim prašičjim rilcem.

Zdaj je prišel prvi odziv na neokusno Vidmarjevo objavo. Na svojem facebook profilu ga je podal v Mariboru dobro znan komik skupine Reporter Milan Matjaž Šalamun 'Šalca', ki v mariborskem klubu opravlja delo uradnega napovedovalca, v Beleku pa je bil nekaj dni sodelavec klubske televizije, kjer je opravil nekaj zabavnih intervjujev z mariborskimi nogometaši.

'Šalca', ki je s svojimi objavami že nekajkrat dvignil prah, je ostal zvest samemu sebi, tudi tokrat bo njegova objava dvignila ogromno prahu. Zaradi žaljivk in groženj, ki jih je namenil kapetanu Olimpije.

"Nejc Vidmar, klošar žabarski...srečo maš, da nisem več v Beleku. Marijo Tomić "pozdravi" ga, če ga vidiš. Sicer, pa bo 25.02. hitro...#žabarirokegor" je originalen zapis Šalamuna, v katerem nagovarja tudi klubskega snemalca (Tomića). 

salca

Njegovo objavo so sicer med drugim 'všečkali' tudi Ranko Moravac, ki je v Beleku na pripravah s prvim moštvom vijoličastih, fizioterapevt Mirza Sprečo, nogometaš Maribora B Luka Lazar in Viole Maribor

Tudi prvi mariborski odgovor vratarju Olimpije je bil torej precej neokusen, vse skupaj pa napoveduje zares vroč večni derbi, ki bo na sporedu 25. februarja v Ljudskem vrtu. 

Članki iz rubrike