sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
34 10.02.2017 08:04:10

Suspendirani Wobay ekskluzivno za Ekipo SN: Če se me hočejo znebiti ...

Nikola Miljković
V trenutku, ko se je Olimpija v Beleku merila z moskovskim Dinamom, je do nas prišla novica dneva: zmaji so suspendirali Juliusa Wobaya! Kakopak smo se takoj lotili vroče zgodbe, vzpostavili stik z odpisanim nogometašem aktualnega prvaka Slovenije in dobili možakarja, ki ga je odločitev njegovega kluba vidno razjezila.

Medtem ko sta Miroslav Radović in Danko Lazović odšla že po nekaj mesecih v Ljubljani, je tretji nogometaš, ki ga je k Olimpiji pripeljal bivši trener Marko Nikolić, ostal nekoliko dlje. Toda tudi njegove pustolovščine v slovenskem glavnem mestu je bolj kot ne konec. Da mu je dokončno odklenkalo, je postalo jasno že, ko je Olimpija objavila seznam potnikov na priprave v Turčijo. Na njem Wobaya ni bilo, njegovo življenje pri zeleno-belih pa se je zdaj še nekoliko dodatno zapletlo. Oziroma poslabšalo, če želite. Kot smo namreč izvedeli, je vodstvo aktualnega slovenskega prvaka svojega nogometaša celo – suspendiralo!

"Informacija, ki jo imate, je pravilna. Danes so me obvestili, da sem suspendiran. Vem, da me boste zdaj vprašali, zakaj, toda žal tudi sam glede vsega skupaj tavam v gosti temi. Nimam pojma!" se je uvodoma odzval 32-letni krilni napadalec, ki se je v Ljubljano preselil na začetku preteklega leta ...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI SI JO LAHKO ZAGOTOVITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Značke: plts, olimpija, wobay

Članki iz rubrike