sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

nkbm_bobo Reporter.si

Poraz NKBM: z diletantsko tožbo hotela ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

ro
ro
1 10.02.2017 08:02:20

Treniral s Pogbajem, zdaj bo z Goričani

Policisti Policijske uprave Nova Gorica bodo na nedeljski nogometni tekmi poostreno nadzirali dogajanje.
Grega Wernig
Goričani so po Andreju Kotniku ostali brez še enega pomembnega člena ekipe. Sandi Arčon se je preselil v poljsko drugoligaško druščino, ekipo bo bržkone okrepil mladi hrvaški napadalec.

Štirikratni slovenski prvaki se še naprej zagnano pripravljajo na spomladanske izzive, toda igralska zasedba je v zadnjih dneh izgubila dva pomembna člena. Andrej Kotnik se je preselil v serie A, kjer se bo dokazoval v dresu Crotoneja (po debiju v Palermu je bil na sredini domači tekmi z Juventusom na klopi), na dan slovenskega kulturnega praznika pa je klubske barve zamenjal tudi Sandi Arčon. Kot je znano, je bil pred izhodnimi vrati že na začetku leta, a je selitev v romunski Gaz Metan v zadnjem trenutku padla v vodo, tokrat se mu je izšlo. Kariero nadaljuje na poljskem drugoligaškem prizorišču, okrepil je Gornik Zabrze, ki je po prvem delu prvenstva na sedmem mestu na lestvici, podpisal je dvoinpolletno pogodbo.

Zasedba iz mesta vrtnic je sicer v torek in sredo odigrala naslednji v nizu prijateljskih preizkušenj. Najprej je z 1:0 premagala Zarico, nakar se je z Brdi razšla brez golov, predstavil se je tudi nov obraz. Trener Gorice je preizkušal sposobnosti mladega hrvaškega napadalca Andrije Filipovića. "Nagibamo se k temu, da bi se dogovorili za sodelovanje. Opazno je, da ni v ritmu tekem, a prav tako je opazno, da ima sposobnosti, ki bi nam lahko prišle prav. Je talent," je svoje videnje o bržčas novi okrepitvi razkril legendarni goriški branilec. In dejstvo je, da gre za igralca z zanimivo preteklostjo ...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike