sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

damjan-žugelj Necenzurirano

Glavnega akterja afere slovenski Watergate bodo ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Sta Olga in Bogdan res še vedno par?

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

jb
jb
7 05.01.2017 14:21:27

Emir Spahić v Olimpiji? Saj je odličen nogometaš, toda …

vszi
Bo Emir Spahić igral v Olimpiji ali ne?

Olimpija želi Emirja Spahića! To je bila udarna včerajšnja vest medijev v Bosni in Hercegovini. Toda to je bila nepreverjena informacija, zgolj govorica in nič drugega. Resnica je namreč naslednja: dolgoletni kapetan reprezentance BiH se ne bo preselil v Ljubljano.


Že 36-letni osrednji branilec je bil še do pred kratkim član Hamburga, kjer pa so z njim prekinili pogodbo. A prav njegova starost in še toliko bolj igralni položaj sta glavna razloga, zakaj Spahić dejansko ni zanimiv Olimpiji. Kot so nam zatrdili v vodstvu ljubljanskega kluba, prihod Spahića ni niti najmanj verjeten. "Je kakopak vrhunski nogometaš, a imamo več kot dovolj branilcev, zato ga dejansko niti ne potrebujemo," je bil kratek, a jedrnati športni direktor aktualnega slovenskega prvaka Ranko Stojić.

V Dubrovniku rojeni nogometaš, ki ima tudi hrvaški potni list, ima za sabo sila razgibano kariero. Pri Hamburgu je bil dve leti, pred tem je igral tudi za Torpedo, Lokomotivo, Montpellier, Sevillo in Anži. Mudil se je tudi v Leverkusnu, kjer pa so ga pri Bayerju odpustili, ko je udaril varnostnika, ki je nogometaševim prijateljem prepovedal vstop v prostor pred garderobami. Za reprezentanco BiH je Spahić odigral 93 tekem, leta 2014 je nastopil tudi na svetovnem prvenstvu v Braziliji.

Članki iz rubrike