Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
2 16.12.2016 08:23:50

Bo Olimpijo zapustil tudi Leon Benko? Ni res, da me je pripeljal Protega!

www.alesfevzer.com
Hrvaški napadalec Leon Benko se je odzval na govorice, da bo tudi on v zimskem prestopnem roku odšel iz Olimpije.

V zadnjih dneh se je po Ljubljani razširila informacija, da bi del zimske prenove Olimpije lahko bil tudi Leon Benko. Izkušeni Hrvat se je k Olimpiji preselil ob koncu avgusta, bil v naslednjih mesecih eden najbolj borbenih zmajev, vendar pa njegova strelska statistika ni bila ravno bleščeča.

Tisti, ki trdijo, da se je na seznamu nogometašev "za odstrel" znašel tudi nekdanji hrvaški reprezentant, za svoje besede med drugim ponujajo utemeljitev, da je tako zato, ker naj bi ga v klub pripeljal Nenad Protega. Slednji ni bil dolgo športni direktor, poslovil se je po zgolj štirih mesecih, zdaj pa naj bi se njegov naslednik Ranko Stojić želel znebiti večine nogometašev, ki so v Stožice prišli v času Protegove vladavine.



"Informacije, da naj bi odšel iz Olimpije, so prišle tudi do mene," je dejal nekdanji član Rijeke in nadaljeval: "Ob tem moram poudariti, da o vsem skupaj ne vem veliko, saj se z mano ni nihče pogovarjal o tem. Zatorej vam ne morem povedati, od kod takšne informacije, so me pa že številni drugi novinarji s področja nekdanje Jugoslavije spraševali, ali je res, da odhajam ... Bi pa ob tem rad razčistil naslednje: k Olimpiji me namreč ni pripeljal Nenad Protega, ampak sem v Ljubljano prišel ..."

CELOTEN ČLANEK SI PREBERITE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike