Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
34 15.12.2016 15:04:46

Kronavetrov odziv na žaljivke navijačev: Tega mi ni potrebno prenašati!

Grega Wernig
Rok Kronaveter se je po kratkem oddihu v Londonu vrnil v Slovenijo, danes pa se je v sporočilu za javnost odzval tudi na žaljive vzklike Green Dragonsov.

Spomnimo, navijaška skupina Green Dragons je na zadnji tekmi jesenskega dela med Olimpijo in Krškim ob menjavi Roka Kronavetra Mariborčana obsula z žaljivkami. Najglasnejši navijači zeleno-belih so vzklikali "Krona odjebi", hkrati pa izobesili transparent z vsebino "Krona spizdi".

Ker je bil v zadnjih dneh mariborski vezist na dopustu v tujini (v Londonu), nismo uspeli dobiti njegovega odziva na celotno situacijo, po vrnitvi se je Kronaveter oglasil s sporočilom za javnost.



"V prvi vrsti moram poudariti, da sem dal Olimpiji v vsakem trenutku čisto vse. Na vsakem treningu in tekmi sem se trudil po najboljših močeh za skupno dobro oziroma končni uspeh moštva. S temi fanti sem v lanski sezoni spisal eno najlepših nogometnih zgodb v Ljubljani, po več kot dveh desetletjih smo namreč vrnili naslov državnega prvaka, zato sem toliko bolj razočaran nad zadnjimi dogodki, ki marsikomu ne morejo služiti v čast," se je začel zapis Kronavetra.

"Kjerkoli sem igral, sem imel odlične odnose z navijači; največja težava, ki se v zadnjih tednih izpostavlja kot najbolj pereča, je bil moj prst po doseženem zadetku v Kopru, s čimer sem določenim posameznikom, ki so mi pošiljali sms sporočila z žaljivo vsebino, želel sporočiti, da me takšne stvari ne ganejo. Konstruktivna kritika je vselej dobrodošla, a žaljivih sporočil mi ni potrebno prenašati. V življenju se nikoli nisem skrival in tudi tokrat se ne bom. Ob koncu bi dodal le še to, da so bile kritike na moj račun, predvsem tiste negativne, ki nimajo nobene zveze z realnostjo, povsem neupravičene," je še dodal junak zeleno-belih v prejšnji sezoni.

Članki iz rubrike