palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Raiven Njena.si

Raiven navdušila Evropo in razvnela spletne ...

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
0 22.07.2016 08:00:08

Vučkića ne bo v Olimpijo: Zmajem v zelje skočili Rusi in Španci

vszi
Od napovedanega prestopa Harisa Vučkića v Olimpijo ne bo nič.

Bi bilo drugače, če bi se Olimpija prebila v tretji krog kvalifikacij za ligo prvakov in si zagotovila še vsaj štiri evropske tekme? Morda, toda bržčas vseeno ne. In tako se je zgodilo, kar se je: včeraj je dokončno padla v vodo možnost prestopa Harisa Vučkića v vrste slovenskega prvaka.

"Olimpija želi Harisa, Haris želi Olimpijo," s temi besedami je Nenad Protega pred dnevi za naš časnik spregovoril o tem, kolikšne so možnosti, da bi se nogometaš Newcastle Uniteda preselil v Ljubljano. Dobili smo občutek, da sta obe strani že dogovorjeni, tudi športni direktor Olimpije je izrazil veliko mero upanja, da bo njegovemu klubu uspelo zapečatiti enega od odmevnejših prestopov v zgodovini slovenskega nogometa. Toda ko so navijači že odštevali dneve oziroma celo ure do uradne potrditve, je sledila hladna prha: Vučkića v prihodnje ne bomo gledali v zeleno-belem dresu. Tudi v majici Newcastle Uniteda ne bo igral, zagotovo zapušča St James' Park, toda Olimpija je, tik preden bi bil posel zapečaten, dobila tekmeca, s katerima se preprosto ni mogla kosati.


POGOVARJALA STA SE, ALI BO IGRAL ŽE V DOMŽALAH
"Da nogometnih pravljic res ni, pove veliko tudi naša zgodba s Harisom Vučkićem. Po večdnevnih naporih in pogovorih, predvsem z Newcastlom, sva se v sredo po kosilu s Harisom že pogovarjala, ali bo igral že v soboto v Domžalah ali pa vseeno šele naslednji teden. Potem pa ..."

CELOTEN ČLANEK, V KATEREM NENAD PROTEGA GOVORI TUDI O IZPADU IZ EVROPE, SI PREBERITE V DANAŠNJI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN!

Članki iz rubrike