evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Ana Bucik, Kris Jogan Njena.si

Sanjska poroka slovenske alpske smučarke

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

STA
STA
0 20.07.2016 20:10:38

Nova celjska okrepitev nekdanji reprezentant

Nogometaši Celja so pred nadaljevanjem prvenstva dobili novo okrepitev v obrambnih vrstah.

Slovenski nogometni prvoligaš Celje je predstavil novo okrepitev. To je postal Elvedin Džinić, ki je s Celjani podpisal dvoletno pogodbo, so sporočili iz kluba.


Mariborčan je prvo profesionalno pogodbo podpisal z NK Maribor leta 2005, kjer je bil pet let standardni član začetne enajsterice. Na začetku leta 2011 se je odpravil v tujino, dve sezoni je bil pri belgijskem Charleroiju, nato pa je igral tudi za bolgarski Botev Plovdiv in poljski Zaglebie Lubin. Pred dvema letoma se je vrnil v Slovenijo, zadnji dve sezoni je igral za velenjski Rudar. Na začetku priprav na to sezono se je pridružil treningom v Celju in zadovoljil pričakovanja vodstva.

"Že nekaj časa sem tukaj, tako da sem spoznal ekipo. Nekaj igralcev poznam že od prej, ostale sem spoznal v zadnjih tednih in lahko povem, da je vzdušje res enkratno. Všeč so mi tudi treningi trenerja Roberta Pevnika, s katerim sva bila skupaj že v velenjskem klubu, kjer je bil vodja nogometne šole in trener mladinske ekipe. Tako da sem se res hitro vklopil v moštvo in sem vesel, da sem se uspel dogovoriti s klubom. Tukaj se res dobro dela in verjamem, da bomo na koncu čim višje na prvenstveni lestvici," je povedal Džinić.

Značke: prva-liga, plts, celje

Članki iz rubrike