franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 18.02.2016 19:39:31

Novaković: Zahvaljujem se Zahoviću za zaupanje

www.nkmaribor.com
Milivoje Novaković, ki je nazadnje igral na Japonskem za Nagoyo, je kar malce nepričakovano pristal v Mariboru, potem ko so se zanj zanimali tudi pri Olimpiji, pa na Kitajskem, nekaj namigovanj je bilo tudi v tej smeri, da bo izkušeni strelec končal kariero.

Priljubljeni "Nova" bo tako svojemu življenjepisu ob Klopeinerseeju, Saku iz Celovca, Voitsbergu, Mattersburgu, Lasku Linzu, Litexu Loveču, Kölnu, Omiyi Ardiji, Shimizuju S-Pulsu in Nagoyi Grampus dodal še Maribor.


"Vesel sem, da smo sklenili dogovor in podpisali pogodbo. Zdaj sem si ogledal tekmo v prenosu iz Turčije, čakam pa na trenutek, da po vrnitvi ekipe s priprav spoznam vse nove soigralce," je za mariborsko spletno stran povedal Novaković.

"Športnemu direktorju Zlatku Zahoviću se zahvaljujem za zaupanje, vsi pa vemo, kakšna naloga je pred nami in kakšni so mariborski cilji. Osvojiti prvenstvo in pokal," je nadaljeval napadalec in dodal: "K uresničitvi ciljev želim prispevati svoj delež, seveda pa bom potreboval nekaj časa, da bo pripravljenost na primerni ravni."

Poudaril je, da je v dozdajšnji karieri naredil veliko, "ampak tujine je bilo vendarle dovolj in odločil sem se, da se vrnem domov. Trudil se bom po najboljših močeh, da bi pomagal klubu". Novaković, ki ima ženo Štajerko, je zaključil, da v Ljudskem vrtu vedno igra z največjim zadovoljstvom.

Članki iz rubrike