zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

rb
rb
0 18.06.2015 14:43:34

Srebrnič: Ne vem, kako bo, vsi lahko odidejo

Drago Wernig - TAKA
Kakšna bo podoba Gorice v prihajajoči sezoni? To je vprašanje, na katerega za zdaj ni odgovora, zato ni več nobenega dvoma o tem, da bo na modro-beli klopi štirikratnih prvakov še naprej sedel Miran Srebrnič.

Goričani so v dodatnih kvalifikacijah preprečili zgodovinski izpad iz prvoligaške druščine, dobili so tudi novo vodstvo, ki naj bi naposled uredilo kaotične razmere, ki so prevladovale v pretekli sezoni, toda potem je informacij iz mesta vrtnic preprosto zmanjkalo. Zgodil se je pravi mali mrk, kar pa seveda ne pomeni, da so predsednik Hari Arčon in sodelavci sedeli križem rok. Nikakor ne, bojda se trudijo po najboljših močeh, medtem so rešili tudi pereče vprašanje trenerja.

"Načeloma smo se dogovorili," se je najprej odzval Miran Srebrnič, ko smo ga v sredinem popoldnevu zmotili med dopustom na Malem Lošinju. Strinjali se boste, da je bil odgovor premalo konkreten – je torej dogovor sklenjen ali ni? "Je. Domenili smo se za nadaljnje sodelovanje," se je nasmejal legendarni goriški kapetan. "Novi vodilni možje kluba so obljubili, da bodo poravnavali svoje obveznosti. Seveda v okviru zmožnosti."

DOLGOVE BODO ODPLAČEVALI OBROČNO
A hkrati se bo treba znebiti dolgov iz preteklosti. "Skušali jih bodo rešiti z obročnim odplačevanjem. Drugače pač ne bo šlo," je povedal Miran Srebrnič, ki se bo skupaj s svojimi varovanci na začetku priprav dobil 24. junija. "V tem trenutku je glede zasedbe še veliko negotovosti. Zaradi razmer, ki so nas zaznamovale v zadnji sezoni, je popolnoma jasno, da lahko vsi igralci brez zadržkov odidejo drugam. Malce bo treba še počakati in potem bomo videli, kako in kaj, nobenega dvoma pa ni, da bomo prisiljeni ekipo sproti dopolnjevati. S tem se bo preprosto treba sprijazniti, sicer pa je kot na dlani, da je najpomembnejša naloga vnovična stabilizacija kluba. Da se razmere uredijo, in šele potem se bomo lahko spogledovali z ambicioznejšimi tekmovalnimi cilji," je pristavil trener Gorice.

Članki iz rubrike