IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

delovna-akcija, maja-ogorevc, irenca, pravljična-hiška Njena.si

Maja in Irenca, popolni kandidatki za Delovno ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 16.01.2015 08:05:11

Lazevski prva okrepitev Olimpije

vszi
Ljubljanska Olimpija je pripeljala nogometaša iz Makedonije.

Pri Olimpiji so napovedali, da bodo prve okrepitve navijačem začeli predstavljati po 15. januarju, tega so se tudi držali. V Ljubljani so včeraj ob 23:58 potrdili prihod nogometaša iz Makedonije, in sicer bo v zeleno-belem dresu igral tudi Aleksandar Lazevski. Gre za nekdanjega člana Partizana iz Beograda, ki se najbolje znajde na levem boku.

Šestindvajsetletni Lazevski je doslej odigral 14 tekem za makedonsko reprezentanco, nazadnje pa je nosil dres Rada. Čeprav je res, da je bil zadnjega pol leta brez kluba ... Pred tem se je dokazoval tudi v Ukrajini, kjer je nosil dres kluba Hoverla Užhorod, a največ časa je preživel pri Partizanu, za katerega je igral šest let in v tem času sodeloval pri osvojitvi šestih naslovov srbskega prvaka.



"Prvi vtisi so več kot pozitivni. V veliko čast mi je, da sem se znašel v velikem klubu z bogato zgodovino in tradicijo. Upam in želim si, da bom v prihajajočem obdobju pustil velik pečat in pomagal Olimpiji do izpolnitve zastavljenih ciljev. Lepo je biti v Ljubljani, še lepše pa bo zmagovati v zeleno-belem dresu," je ob prihodu v Slovenijo dejal Lazevski.

Lazevskega je pri Olimpiji pozdravil športni direktor Milenko Aćimović: "Ni potrebno izgubljati odvečnih besed, saj sem Lazevskega spremljal že lep čas in se prepričal, da gre za odličnega nogometaša. Vesel sem, da smo ga uspeli zvabiti v svojo sredino. Niti najmanj ne dvomim, da bo predstavljal veliko okrepitev za naše moštvo. Povrh vsega pa o njegovi dosedanji poti dovolj zgovorno pričajo številne lovorike, ki jih je osvojil s Partizanom. Nič manj pomembno pa je tudi dejstvo, da je Aleksandar karakterno izjemno dobrodušna oseba. Verjamem, da bomo z njegovo pomočjo še močnejši in pripravljeni na prihajajoče izzive."

Članki iz rubrike