Severni sij, slovenj gradec Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz...

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

vila klemen jaklic PL Reporter.si

Razkrivamo: take so dimenzije luksuzne vile Klemna...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

Nizozemska Revija Stop

Nizozemski izključena iz finala Evrovizije 2024

luka doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

'Pretepeni' Dončić po težko prigarani zmagi ...

STA
STA
0 06.03.2024 15:17:45

Hud udarec za Real, prvi zvezdnik bo moral počivati

Profimedia
Angleškega nogometnega zvezdnika in člana madridskega Reala Juda Bellinghama je doletela prepoved dveh tekem v španskem prvenstvu. Dvajsetletni Anglež si je na tekmi proti Valencii po koncu dvoboja prislužil rdeči karton, potem ko je kričal na glavnega sodnika, je sporočilo Španske nogometne zveze povzela francoska tiskovna agencija AFP.

Klub iz prestolnice se je sicer pritožil na rdeči karton, vendar je disciplinski odbor zveze zavrnil pritožbo, da je sodnik Jesus Gil Manzano z izključitvijo Bellinghama storil napako.

Angleški reprezentant, ki je s 16 zadetki najboljši strelec španskega prvenstva, je proti Valencii zadel trenutek za tem, ko je sodnik odpiskal konec tekme. Dvoboj se je končal z 2:2.



Bellingham je nato stekel k sodniku in vztrajal, da mora gol veljati, posledično pa bil izključen. Manzano je dejal, da je Anglež pokazal "agresiven odnos" in "kričal".

Bellingham bo tako manjkal na tekmah proti Celti Vigo in Osasuni. Madridčane, sicer vodilno zasedbo španskega prvenstva, danes v elitni ligi prvakov čaka povratni obračun osmine finala proti nemškemu Leipzigu slovenskih nogometašev Benjamina Šeška in Kevina Kampla.

Značke: nogomet, španija, kazen

Članki iz rubrike