podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

ro
ro
0 01.05.2023 00:20:45

Slavje prestavljeno! Poglejte, kaj se je dogajalo na stadionu Diega Maradone, navijač zaboden zaradi bizarnega razloga (video)

Profimedia
Salernitana preprečila eksplozijo navdušenja v Neaplju.

Nogometaši Napolija so imeli priložnost, da z zmago proti Salernitani tretjič v zgodovini uradno postanejo italijanski prvaki. Potem ko jim je milanski Inter pred tem naredil uslugo in najbližjega tekmeca Lazio premagal s 3:1, so Neapeljčani v 32. krogu serie A pred svojimi fanatičnimi navijači na stadionu Diego Maradona igrali le 1:1, tako da je praznovanje za zdaj prestavljeno.

Mathias Olivera je v 62. minuti dal domačim privržencem to, kar so si želeli, ko je zadel za 1:0. Toda Salernitana, pri kateri zaradi poškodbe ni bilo Domna Črnigoja, je pokvarila zabavo, saj je Boulaye Dia izid poravnal v 84. minuti. Napoli ima zdaj pred Laziem 18 točk prednosti, do konca je še šest krogov.

Ekipa Luciana Spallettija bo prej ali slej dosegla tretji naslov po letih 1987 in 1990, prva priložnost za potrditev bo že sredi tedna, ko bo na sporedu nov krog. V četrtek bo Napoli gostoval pri Udineseju, a kaj lahko se zgodi, da mu ne bo treba niti zmagati. Vse bo odvisno od izidov Juventusa, ki je igral 1:1 v Bologni, potem ko je izenačil Arkadiusz Milik v 60. minuti, ter ostal tretji, in Lazia, ki bosta igrala že v sredo.

V pričakovanju velikega slavja se je zgodil tudi incident, zaboden je bil 38-letni navijač. Verjeli ali ne, se je zgodilo zaradi bizarnega prepira v prometu. Osumljenec za napad ni mogel mimo žrtve in njegovih prijateljev, zato je posegel po hladnem orožju in nesrečnika zabodel v trebuh. Prepeljali so ga v bolnišnico in je v stabilnem stanju.

Inter je brez pomoči Samirja Handanovića s 3:1 premagal doslej drugouvrščeni Lazio. Felipe Anderson je sicer rimski zasedbi v prvem polčasu priigral vodstvo, toda v drugem sta preobrat zrežirala dva gola Lautara Martineza in eden Robina Gosensa.

Cremonese in Verona sta si v boju za obstanek razdelila točkovni izplen za 1:1, Sassuolo pa je z 2:1 odpravil Empoli, pri katerem Peter Stojanović ni igral, Lovra Štubljarja pa ni bilo v kadru.

Priložnosti za branjenje ni dobil niti Martin Turk pri Sampdorii, ki je kar z 0:5 izgubila v Firencah proti Fiorentini in jo čaka še težko delo v boju za obstanek. Realnih možnosti pa niti ni več pri genovski ekipi, ki je zbrala le 17 točk in je zadnja.

V soboto so se nogometaši Rome in Milana razšli z 1:1. V Rimu sta oba zadetka padla v končnici tekme. Najprej je v 94. minuti angleški napadalec Tammy Abraham zadel za Romo, toda v 97. minuti je domače veselje prekinil gol belgijskega vezista Alexisa Saelemaekersa. Atalanta pa je v gosteh z 2:1 premagala Torino.

V petek je Lecce z 1:0 ugnal Udinese Jake Bijola in Sandija Lovrića, Spezia Tia Cipota pa je izgubila proti Monzi z 0:2.

Članki iz rubrike