sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 13.01.2023 10:25:44

Pose**em se na svojo mamo! Xavi s šokantnimi besedami nad nogometaše Barcelone, to morate videti!

Profimedia
Nogometna velikana Real Madrid in Barcelona se bosta v Savdski Arabiji pomerila v finalu španskega superpokala. Madridski Real je v sredo po izvajanju enajstmetrovk premagal Valencio, Barcelona pa je danes v drugem polfinalu prav tako po dodatnih strelih z bele točke premagala Betis.

Za Katalonce je bil v 40. minuti natančen Robert Lewandowski, v drugem polčasu pa je najprej v 77. izenačil Nabil Fekir. V podaljšku je Ansu Fati v 93. minuti Barcelono ponovno popeljal v vodstvo, osem minut kasneje je izenačil Loren Moron. V 23. in 81. minuti so sodniki razveljavili še zadetka Barcelone prek Raphinhe in Lewandowskega. Odločitev je pri streljanju enajstmetrovk padla v tretji in četrti seriji, ko je dva strela obranil Marc-Andre ter Stegen, odločilni gol pa je dosegel Pedri.

Veliko prahu je dvignil govor trenerja Barcelone Xavija pred drugim polčasom podaljška. Najbolj ga je zmotilo to, da so bili njegovi nogometaši zelo pasivni in pri tem, da je motiviral svoje igralce, ni izbiral besed. "Stari, vsi smo se ustavili. Ustavili smo se. Pose**em se na svojo mamo. To je za finale, gre za lovoriko! Pose**em se na boga, hej!" je kar bruhalo iz Xavija.

Barcelona se bo v nedeljo ob 20. uri v finalu na stadionu kralja Fahda v Rijadu borila za 14. lovoriko v tem tekmovanju, branilec lanske zmage Real bi se lahko z novim uspehom izenačil s Katalonci pri 13 lovorikah.

Značke: xavi, barcelona

Članki iz rubrike