IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Alya 2 Njena.si

Alya: 'Vsi pravijo Alya kdaj bo otroček'

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

nu
nu
0 23.11.2022 12:08:37

Kdo je skrivnostna mladenka, s katero uživa Haaland, in kaj mu ob tem sporoča Guardiola?

Medtem ko večina najboljših nogometašev v soju žarometov kaže svoje znanje v Katarju, je eden največjih zvezdnikov današnjega časa Erling Haaland skrit daleč stran, v senci dogajanja.

Dvaindvajsetletni Norvežan je izkoristil premor zaradi svetovnega prvenstva in odpotoval na jug Španije, v osrčje sončne obale (Costa del Sol). V luksuznem letovišču Marbella ima namreč hišo, po ulicah tega mesta pa se sprehaja v družbi skrivnostne mladenke. Angleški tabloidi za zdaj še neuspešno brskajo po informacijah, tako je njena identiteta še vedno skrita.

Da pa se ne bi Haaland preveč sprostil, skrbi njegov trener pri Cityju Pep Guardiola. "Kako dober bo v drugem delu sezone je odvisno od tega, kako se bo obnašal v Marbelli," je dejal katalonski strateg. In dodal: "Vem, da bo igral golf, upam pa, da ne bo preveč jedel in pil. Vrniti se mora v dobri formi za nadaljevanje sezone."

haaland 1


Guardiola opozarja, da se prvič dogaja, da je svetovno prvenstvo sredi klubske sezone, zato nihče ne ve, v kakšnem stanju se bodo vrnili nogometaši in kako bo to vplivalo na drugi del sezone. "Če imaš v ekipi šest igralcev, ki bodo postali svetovni prvaki, se bodo v klub vrnili v pozitivnem ozračju. Drugi bodo verjetno depresivni." Res pa je, da bodo prvi utrujeni, tisti, ki bodo prej izpadli, pa bodo imeli več časa za počitek.

A v primeru Haalanda se njegovemu šefu ni treba bati. Norvežan naj bi bil obseden s svojo pripravljenostjo, zato gre verjeti, da skrbno izbira jedi, ki jih uživa, da je zelo pazljiv pri alkoholu, in da med pohajkovanjem po Marbelli skrbi tudi za svojo kondicijo.

haaland 3

haaland 2

Članki iz rubrike