sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

nu
nu
1 10.10.2022 07:10:42

Uh, kako mu je odleglo! Ronaldo prvič letos zabil v angleški ligi, kar je sledilo, pa ... (video)

Profimedia
Manchester United je v 10. krogu angleškega prvenstva prišel do gostujoče zmage proti Evertonu z 2:1. Ob tem je 700. zadetek v klubski karieri vpisal portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo.

Nogometni klub Manchester United je v 10. krogu angleškega prvenstva prišel do gostujoče zmage proti Evertonu z 2:1. Ob tem je 700. zadetek v klubski karieri vpisal portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo.

Sedemintridesetletnik z Madeire je na nedeljski tekmi v Liverpoolu dosegel gol za zmago z 2:1, ko je izkoristil podajo svojega nekdanjega klubskega soigralca pri Realu iz Madrida, Casemira.


Že v peti minuti je prav po napaki Casemira v nadaljevanju akcije zadel Alex Iwobi za vodstvo Evertona. Veselje domačih je trajalo vsega deset minut, izenačil je Antony po podaji Anthonyja Martiala. Brazilec je zabil na prvih treh ligaških tekmah v dresu rdečih vragov.

Ronaldo je 144. zadetek v skupno dveh obdobjih pri Unitedu dosegel v 44. minuti, hkrati je bil to njegov prvi v letošnji sezoni premier lige. Skupno je bil to že 700. zadetek v klubski karieri, odigral pa je 943 tekem. Največ golov je zabil v dresu Reala, in sicer 450. Za Juventus je dal 101, za matični Sporting pa pet golov.

V angleškem prvenstvu je United po peti zmagi v sezoni ter 15. osvojeni točki napredoval na peto mesto. Na vrhu je po zmagi proti Liverpoolu s 3:2 znova Arsenal, ki ima 24 točk. Eno manj je zbral Manchester City. Tretji je Tottenham z 20 točkami, četrti pa Chelsea s 16.

Značke: ronaldo, united

Članki iz rubrike