nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 05.10.2022 13:55:02

Kaaaj?! V Barceloni so besni na Griezmanna: Uuuuu, kaj je Kataloncem naredil Francoz?!

Profimedia
Poleti je prišlo do velikega prepira na relaciji Barcelona-Atletico Madrid.

Povod za to pa je Antoine Griezmann. Barcelona je Francoza pred tremi leti od Atletica kupila za 120 milijonov evrov, a napadalec na Camp Nouu ni upravičil pričakovanj. Zato so se pri katalonskem velikanu lansko poletje odločili, da ga za dve leti posodijo Atleticu. Madridski klub je za izposojo plačal 10 milijonov evrov, v pogodbi pa je pisalo, da ga mora naslednje poletje odkupiti za dodatnih 40 milijionov evrov.


Tega Madridčani preprosto niso želeli narediti, zato so začeli iskati luknjo v pogodbi, po kateri bi izpodbijali obvezen odkup. In so jo tudi našli. Od začetka sezone Griezmann na vsaki tekmi igra manj kot pol ure, saj naj bi to pomenilo, da jim ga po koncu sezone ne bo treba odkupiti. Seveda so v Barceloni 'ponoreli'. Proti Atleticu so sprožili tožbo, potem pa sta se kluba začela pogovarjati in po poročanju Mundo Deportiva sta se tudi dogovorila, da bo Atletico Griezmanna dobil za polovico nižjo vsoto. Ob tem pa bosta dodatna dva milijona evrov 'kapnila' prek različnih bonusov.

Se je pa Griezmann močno zameril Kataloncem, ki so ga označili za enega glavnih krivcev, da so ostali brez 20 milijonov evrov. Griezmann je namreč pri Atleticu sprejel nižjo plačo in se strinjal s tem, da bo na tekmo igral manj kot pol ure. To pa je bilo vse, kar je Atletico potreboval, da začne pogovore o znižanju odškodnine. V Barceloni pravijo, da jim je igralec s tem početjem zabil nož v hrbet, tako da je postal sovražnik številka ena tudi pri navijačih katalonskega velikana.

Članki iz rubrike