zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 27.04.2022 11:37:24

VELIKA ČISTKA v PSG-ju! Napovedana razprodaja ZVEZDNIKOV, ponudbe pripravljata tudi ŠPANSKA VELIKANA!

Profimedia
Po koncu sezone naj bi klub najprej zapustilo teh pet nogometašev.

PSG je z osvojeno točko v prejšnjem krogu francoskega prvenstva tudi teoretično potrdil jubilejni deseti naslov francoskega prvaka. Zadetek za zadnjo potrebno točko je prispeval Lionel Messi, a nova domača lovorika navijačev francoskega velikana ni prepričala. Nogometaši PSG-ja so si na dan slavja prislužili žvižge s tribun, večji del navijačev je stadion kljub osvojenemu naslovu zapustil predčasno.

Parižani že dlje časa neuspešno ciljajo na evropsko slavo, tudi letošnja kampanja lige prvakov pa se je za zvezdniško ekipo končala z velikim razočaranjem. Francoski mediji poročajo, da se zato v ekipi obeta nova čistka, odpisanih pa naj bi bilo že pet nogometašev.


Največje ime med njimi je Angel Di Maria, ki mu ob koncu sezone poteče pogodba s PSG-jem. Za usluge 34-letnega Argentinca naj bi bili zainteresirani številni evropski velikani, tudi španska velikana Barcelona in Atletico, v boj za prostega nogometaša pa naj bi se vključil še Juventus.
Na odpisu je tudi Julian Draxler, ki v Parizu igra že šest let, a ni nikoli izpolnil visokih pričakovanj svojih delodajalcev in navijačev. Zanj se zanimajo nemški klubi, nahajal pa naj bi tudi na radarju Seville. Klub naj bi s koncem sezone zapustili še Leandro Paredes, Layvin Kurzawa in Thilo Kehrer.

Še vedno ni povsem jasno, kakšni so načrti zvezdniškega napadalnega trojca. Ugibanja o prihodnosti Kyliana Mbappeja se nadaljujejo, jasno je, da se v francoski prestolnici (še) ni zares ustalil Lionel Messi, Neymar pa je pred kratkim zatrdil, da ostaja v klubu.

Članki iz rubrike