zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 31.01.2022 13:11:43

Mlakar dobil ZVEZDNIŠKEGA soigralca, ki je bil NEPOGREŠLJIV član Benfice, igral je za Valencio ...

Kakšen ulov.

Hajduk misli resno! Splitčani, ki vsako sezono znova napadejo vrh hrvaške prve lige, so prepričani, da je letošnja sezona pa res njihova. In da bodo prvič po sezoni 2004/05 osvojili naslov hrvaškega državnega prvaka. V tem trenutku so sicer zgolj na četrtem mestu prvenstvene lestvice, a imajo za prvim Dinamom zgolj pet točk zaostanka, za drugim Osijekom in tretjo Rijeko pa samo dve točki, pri čemer imajo 'Bili' od obeh tudi tekmo manj.

Ker naskakujejo vrh prvenstvene lestvice, se želijo Splitčani seveda v zimskem prestopnem roku dodobra okrepiti. In na Poljud jim je uspelo zvabiti izjemno zanimivega nogometaša, 24-letnega osrednjega branilca Ferra, ki je v Hajduk prišel iz portugalskega velikana Benfice. Zanimivo, Ferro je bil še v sezoni 2018/19 nepogrešljiv člen začetne enajsterice Benfice, nato pa so orli v klub pripeljali dva superveterana, Belgijca Jana Verthongna in Argentinca Nicolasa Otamendija in Ferro je bil potisnjen na stranski tir.

ferro hajduk
hajduk.hr
Vseeno mu je uspel lep prestop, januarja 2021 je s statusom posojenega nogometaša odšel v Valencio, kjer je debitiral na največji možni tekmi, proti Realu iz Madrida. Na naslednji tekmi proti Celti je bil na klopi za rezervne nogometaše in je v igro vstopil v sodnikovem podaljšku, potem je tri mesece kasneje odigral še 90 minut proti Sevilli. In to je bilo to. Valencia se ni odločila za odkup njegove pogodbe, Ferro se je, poškodovan, vrnil v Benfico, kjer pa prave prihodnosti nima. Zdaj je torej prišel v Hajduk, Splitčani so si Portugalca izposodili do konca sezone, če se bo Hajduk uvrstil v Evropo, pa se lahko posoja podaljša še za eno sezono.

Značke: ferro, hajduk

Članki iz rubrike