sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 31.01.2022 08:42:58

Obeta se vroč zadnji dan prestopnega roka: Barcin PEKLENSKI NAČRT, v igri trije VELIKANI!

Ali se bo Barcelona rešila svojega težavnega zvezdnika?

Barcelona si želi rešiti, kar se rešiti da. Obubožan katalonski velikan kakšnega potrebuje osvežitev, a ima zaradi hudih finančnih težav že težave pri sami registraciji igralcev. No, zdaj se ji je vseeno nasmehnila sreča, zadnji dan prestopnega roka pa bi se vendarle lahko znebila problematičnega zvezdnika in pripeljala veliko okrepitev.


Španski mediji razkrivajo, da naj bi se PSG že dogovoril vse potrebno z nogometašem Ousmanejem Dembelejem, francoski nogometaš je pristal na pogoje, ki mu jih nudijo v francoski prestolnici, na potezi pa sta kluba, ki morata skleniti podrobnosti glede prestopa. Barcelona zahteva 20 milijonov evrov za nogometaša, ki mu pogodba poteče letos poleti, kar ne bi smel biti prevelik zalogaj za Parižane. Barcelona bi se s tem znebila tudi velikanskega finančnega bremena, ki ji predstavlja plača igralca, ob tem pa sprostila prostor za prepotrebno osvežitev.

V klubu se resno spogledujejo kar s tremi zvezdniki svetovnega nogometa. Španski napadalec Alvaro Morata je že nekaj časa želja trenerja Xavija, zelo resna opcija je tudi Pierre-Emerick Aubameyang, ki je padel v nemilost trenerja Arsenala, pri Barceloni pa se spogledujejo tudi z menjavo igralcev. V tem primeru bi Dembele odšel v Pariz, v nasprotno stran pa argentinski napadalec Mauro Icardi. Koga bodo izbrali od teh treh? To je bržkone odvisno tudi od finančnih zahtev vsakega posameznika.

Značke: barcelona, dembele

Članki iz rubrike