Hyalomma-marginatum_H Svet24.si

Eksotični orjaški klop osvaja alpske dežele in ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

najstniki Njena.si

Še pred polnoletnostjo več deset spolnih ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 04.10.2021 19:00:37

BREZ USMILJENJA! Španski trener OSTRO NAPADEL nekdanjega zvezdnika Reala!

PROFIMEDIA
Premier ligo je zamenjal za katarsko prvenstvo.

James Rodriguez se je med največje nogometne zvezde izstrelil med mundialom leta 2014 v Braziliji, ko je bil prvi strelec turnirja podpisal pa se je tudi pod enega najbolj ikoničnih zadetkov v zgodovini svetovnih prvenstev. Še v istem poletju je sledil 75 milijonov težak prestop iz Monaca v madridski Real. James je bil uradno član kraljevega kluba vse do lani, a je dve sezoni kot posojen nogometaš odigral tudi za münchenski Bayern.
Na začetku lanske sezone je Kolumbijec sledil Carlu Ancelottiju na Otok k Evertonu, ko se je legendarni italijanski strateg vrnil v Real, pa je James v eni najbolj presenetljivi potez tega prestopnega roka elitno premier ligo zamenjal za bogato, a neatraktivno katarsko prvenstvo.



Eden glavnih razlogov za prestop v Al Rayyan naj bi bil tudi slab odnos z novim Evertonovim strategom Rafo Benitezom. Kolumbijski vezist se je na družbenih omrežjih novemu klubu zahvalil za priložnost, hitro zatem pa se je oglasil tudi španski trener. "Jamesu sta pomembnejša udobje in denar. To mu pomeni več od tekmovanja in od napredka v nogometu. Ni se trudil na treningih, a je želel biti v udarni enajsterici. To ne bi bilo pošteno do ostalih, ki so na treningih dali svoj maksimum, pa bi nato vseeno ostali na klopi," je bil neposreden Benitez.

Članki iz rubrike