zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
3 18.01.2021 07:14:29

Najprej je UDARIL nasprotnika, zdaj pa Lionela MESSIJA čaka HUDA KAZEN!

Reuters
Po izključitvi Lionela Messija čaka kazen.

Ko smo mislili, da smo v letošnji sezoni v vrstah Barcelone videli že vse, potem udari L‭ionel Messi. In to dobesedno. Argentinski zvezdnik je bil izključen v zadnji minuti podaljška, Barcelona pa je tekmo izgubila z 2:3.  Na koncu tekme je bil Messi že tako nervozen, da je v enem od dvobojev Asierja Villalibreja udaril okrog ušes. Glavni sodnik tega incidenta ni videl v živo, so ga pa nanj opozorili iz sobe za VAR in brez premisleka je Messiju pokazal rdeči karton.


In kaj zdaj čaka zvezdnika Barcelone? Prve napovedi iz Španije so, da bo dobil 2 ali 4 tekme prepovedi igranja. Če bodo glavni možje odločili, da gre za 'manjši' prekršek, bo moral Messi izpustiti 2 tekmi. Če pa bodo odločili, da gre za hujšo kršitev, pa se bo Messi hladil kar štiri tekme.

Dobra novica zanj je, da lahko kazen odsluži tudi v španskem pokalu. Ob dveh tekmah prepovedi, bo tako izpustil pokalno tekmo z ekipo Cornelle in nato ligaško tekmo z Elchejem. Ob štirih tekmah pa ga bo Barcelona dodatno pogrešala še na morebitni tekmi osmine finala pokala in na prvenstveni tekmi z Athleticom 31. januarja. Če pa bi Barcelona izgubila pokalno tekmo, pa bi Messi manjkal še na prvenstveni tekmi z Betisom.

Značke: messi, barcelona

Članki iz rubrike