IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Hana Huljić in Petar Grašo 1 Njena.si

Petar Grašo bo že drugič postal očka

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

nu
nu
0 15.08.2020 11:11:36

ŠPANSKI MEDIJI: Setienu so ŠTETE URE, nov trener Barcelone bo - To bi bilo VELIKANSKO PRESENEČENJE!

Reuters
V Španiji so prepričani, da Quique Setien ne bo preživel blamaže proti Bayernu in da so mu štete ure.

Tako madriska Marca kot katalonski Sport poročata, da bo Quique Setien že zelo kmalu bivši trener Barcelone in da bodo Katalonci v novo sezono krenili z novim trenerjem. Jasno, da se omenja kar nekaj kandidatov, toda tako Marca kot Sport imata isto ime v vlogi največjega favorita za prevzem kluba, ki domuje na Camp Nouu.

Sport piše, da si tako navijači kot vodstvo kluba sicer v vlogi trenerja prvega moštva najbolj želi videti legendarnega Xavija, a da nekoč izjemnega vezista vsaj za zdaj še ne bo v Barcelono. Favorit številka ena pa je tako po mnenju Sporta in Marce - Mauricio Pochettino.

xavi
Profimedia
Jasno, Argentinec je izjemen strateg, ki mu je s Tottenhamom uspel velik met, ko je prišel v prejšnji sezoni v veliki finale lige prvakov, tako da ne čudi, da se ga povezuje z največjimi evropskimi klubi. A zakaj bi potem bilo veliko presenečenje, če bi Pochettino postal trener Barcelone? Preprosto zato, ker je Argentinec pred tekmo med takrat še njegovim Tottenhamom in Barcelono dejal, da nikdar v življenju ne bi vodil Barce!

Pochettino
Profimedia
Pochettino je namreč največji del svoje nogometne kariere preživel v vrstah Barceloninega mestnega rivala Espanyola, za katerega je igral v dveh obdobjih (najprej med leti 1991 in 2001, nato še med leti 2004 in 2006), pri Espanyolu pa je tudi začel svojo trenersko kariero.

koeman re
Reuters
Marca sicer ob Pochettinu kot enega glavnih kandidatov za prevzem Barcelone postavlja tudi Nizozemca Ronalda Koemana, svojčas nogometaša Barcelone, ki trenutno opravlja odlično delo na klopi nizozemske reprezentance.

Članki iz rubrike