stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
4 01.07.2020 07:36:03

Tako lahko OBLAKA premaga le Lionel MESSI! O tem ČUDEŽNEM zadetku Barcinega zvezdnika govori CEL SVET! (video)

Profimedia
Sedemstoti gol Lionela Messija ni zadostoval za slavje Kataloncev, ki po treh remijih na zadnjih štirih tekmah vse bolj izgubljajo korak z vodilnim Realom.

Real ima sedaj na lestvici z 71 točkami točko prednosti pred Barcelono in ga v četrtek ob 22.00 čaka še zadnja tekma kroga proti petouvrščenemu Getafeju. Na tretjem mestu je Atletico, ki ima 59 točk, dve več od četrte Seville. Ta je v torek po dveh zadetkih Oliverja Torresa in enega Munirja El Hadaddija s 3:0 (2:0) v gosteh ugnala predzadnji Leganes.

Messi ima na čelu lestvice strelcev 22 golov, pet več od naslednjega na seznamu Karima Benzemaja iz Reala. Kraljevi klub pa je sedaj v veliko boljšem položaju od Barcelone v boju za naslov v la ligi, saj je boljši tudi na medsebojnih tekmah po remiju (0:0) in zmagi (2:0) in ima tako vse v svojih rokah ter si lahko na zadnjih tekmah prvenstva privošči tudi kakšen spodrsljaj.

Argentinski zvezdnik je zgodovinski sedemstoti gol dosegel pet minut po začetku drugega polčasa, ko je iz enajstmetrovke zaradi prekrška Felipeja nad Nelsonom Semedom s 'panenko' premagal Oblaka. Messi je tedaj Barcelono povedel v vodstvo z 2:1. V prvem delu je Oblaka z avtogolom najprej premagal Diego Costa, ko je v gol preusmeril podajo s kota Messija že v 12. minuti.

Članki iz rubrike