IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

nu
nu
3 27.02.2020 09:31:19

Nemočni (in objokani?) Cristiano Ronaldo je moledoval sodnike za enajstmetrovko! Upravičeno? (video)

Profimedia
Tekma med Lyonom in Juventusom je dvignila ogromno prahu.

V Lyonu je gostoval favorizirani Juventus, ki je bil v prvem polčasu precej jalov, domača ekipa pa razigrana in konkretnejša. Priigrala si je kar precej obetavnih akcij, med drugim je v 21. minuti Karl Toko Ekambi zatresel prečko s strelom z glavo, v 41. in 44. minuti pa je zapravil še dve lepi priložnosti. So pa Francozi zasluženo povedli v 32. minuti. Resda je takrat Juventus igral z deseterico (Matthijsu de Ligtu so namreč ob robu igrišča krpali razbito glavo), a je Houssem Aouar vseeno lepo prodrl po levi strani in podal v sredino, od koder je Lucas Tousart zadel iz prve.

Šele v 69. minuti si je Juventus priigral prvo resno priložnost na tekmi, ko je po podaji z leve iz bližine zgrešil Paulo Dybala. Juventus je sicer imel žogo precej več v svojih nogah, a še naprej si ni znal priigrati kakšnih resnih priložnosti. V 85. minuti se je pred vrati zapletel Gonzalo Higuain in na koncu slabo streljal iz bližine, v 87. minuti pa so sodniki razveljavili zadetek Juventusa zaradi prepovedanega položaja. Torinčani so še naprej pritiskali, a kljub temu ostali brez zadetka v gosteh.

Največ prahu je dvignil razjarjeni Cristiano Ronaldo, ki se je v 84. minuti tekme razburil zaradi sodnika, ki je po njegovem mnenju okradel Juventus s tem, ko ni piskal prekrška nad njim. Juventus je kar dvakrat zahteval enajstmetrovko, še enkrat zaradi domnevnega prekrška nad Paulom Dybalo. 

Članki iz rubrike