pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
2 27.02.2020 08:20:21

ŠOK v Madridu: Real je v globokem sr*nju, Cityju se pošteno nasmiha! Ste videli, kaj vse se je dogajalo?! (video)

Reuters
Nogometaši v ligi prvakov so končali s prvim delom osmine finala.

V Madridu je pri rekorderju po številu naslovov gostoval Manchester City, ki ga zaradi kršenja finančnega fair playa čaka dveletna prepoved igranja v tem tekmovanju, tako da je v tej sezoni še toliko bolj zavzet. A v prvem polčasu sta obe ekipi na trenutke prevladovali, pri gostih je bil najnevarnejši poskus v 21. minuti, ko je Thibaut Courtois obranil strel Gabriela Jesusa, domači pa so za največ razburjenja poskrbeli v 30. minuti, ko je Ederson izvrstno posredoval po strelu Karima Benzemaja z glavo iz bližine.


V drugem polčasu so gosti v 50. minuti izpeljali hiter protinapad, ki ga je z malce premalo natančnim strelom končal Riyad Mahrez. Isti igralec je dobrih pet minut pozneje poskusil še dvakrat, obakrat je bil na mestu Courtois. Čeprav so bili gostje konkretnejši, pa je v 60. minuti Real povedel, ko je Isco zadel po podaji Viniciusa Juniorja. V 78. minuti pa so Angleži izenačili. Kevin de Bruyne je z leve podal pred gol, tam pa je žoga preletela Sergia Ramosa (Real je zahteval prekršek nad njim) in pristala na glavi Gabriela Jesusa, ki jo je usmeril v mrežo.

V 83. minuti pa je prišlo do preobrata, saj je Dani Carvajal zakrivil najstrožjo kazen s prekrškom nad Raheemom Sterlingom, to je zanesljivo izvedel de Bruyne. Še večje težave za Real so nastopile v 86. minuti, ko je Ramos kot zadnji igralec storil prekršek nad Jesusom in dobil rdeči karton, kar pomeni, da ga ne bo niti na povratni tekmi.

Značke: real, city

Članki iz rubrike