Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 13.12.2019 16:55:43

PO BOMBI BOMBA! Navijači Liverpoola ODKRILI usodno povezavo in PONORELI od navdušenja

Profimedia
Danes je novica dneva na Otoku podaljšanje pogodbe Jürgena Kloppa, ki bo na trenerski klopi Liverpoola ostal do konca sezone 2023/24.

Skoraj istočasno je 350 kilometrov severno od mesta Beatlov pogodbo s svojim klubom podaljšala tudi legenda redsov Steven Gerrard. Danes 39-letni nekdanji odlični nogometaš je pred poldrugim letom prevzel padlega škotskega velikana Glasgow Rangers in očitno opravlja dobro delo. Pod nos je dobil pogodbo z datumom izteka konec sezone 2023/24. Naključje?

Gerrard in Klopp sta torej na isti dan podpisala novi pogodbi z istim rokom trajanja. Navijači Liverpoola so hitro sešteli dva plus dva in zaključili, da je vse to del dogovora v ozadju. Klopp se bo poleti 2024 umaknil in dal prostor Gerrardu. 'Vse je jasno,' so prepričani številni.



Zanimivo, trenerja med seboj ne skoparita s komplimenti. Ko so Kloppa pred meseci vprašali, koga vidi kot svojega naslednika, je kot iz topa izstrelil ime Gerrarda. Slednji pa je izpostavil, da mu je žal, da se je od kultnega rdečega dresa poslovil ravno pred Kloppovim prihodom. "Škoda. Rad bi igral pod njegovim vodstvom," je dejal.

Gerrard je v letih, ko je igral za redse (med letoma 1998 in 2015) pridobil kultni status. Brez najmanjšega dvoma se bo prej ali slej vrnil domov kot trener.

Članki iz rubrike