podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

miša-margan Njena.si

Miša Margan bo drugič postala mamica

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
1 12.05.2019 19:28:34

Grde žaljivke za Solskjaera na Old Traffordu: 'TI SI NAVADEN D**K!'

Profimedia
Na zadnji tekmi v tej sezoni, ko je Manchester United na svojem stadionu gostil Cardiff, se je s tribun proti trenerju rdečih vragov Ole Gunnarju Solskjaerju vsul plaz žaljivk.

A zanimivo je to, da norveškega stratega niso žalili navijači Manchestra Uniteda, ampak navijači Cardiffa. Solskjaer leta 2014, ko je od januarja do septembra vodil ta klub, Valižanom ni prirasel k srcu. Ti so mu danes glasno povedali, kaj si mislijo o njem, tako je s tribun Old Trafforda donelo: "Ti si navaden d**k!"

Sicer pa je Manchester United tekmo izgubil z 0:2 in slabo končal sezono. Od izpada z Barcelono v četrtfinalu lige prvakov so rdeči vragi brez zmage. Analitik Sky Sportsa Paul Merson je celo zapisal, da obstaja velika možnost, da po domačem porazu v zadnjem krogu Solskjaerja čaka odpoved in konec epizode na Old Traffordu. "V nogometu me več nič ne more presenetiti. Norvežan nima takšne pogodbe, kot jo je imel Mourinho, tako da mu ne bodo morali izplačati 15 milijonov funtov, če ga bodo želeli odpustiti. Mislim, da bo v primeru poraza s Cardiffom sledil zelo resen sestanek," je pred zadnjim krogom dejal Merson. In dodal: "Verjetno resno razmišljajo, ali so z imenovanjem Solskjaerja storili napako. Če bi imel tako slabo serijo rezultatov na začetku, ko je prišel kot začasni strateg, ali bi ga sploh imenovali za novega trenerja do konca sezone. Seveda da ne bi."

Članki iz rubrike