IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

najstniki Njena.si

Še pred polnoletnostjo več deset spolnih ...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

STA
STA
0 11.05.2019 13:27:46

KAZEN, ki bo ZATRESLA prestopno tržnico! Fifa še dodatno UDARILA po razvpitemu agentu!

Vpliven agent svetovno znanih nogometašev Mino Railoa si je prislužil prepoved delovanja v nogometu za tri mesece, je sporočila Mednarodna nogometna zveza (Fifa), ki je zdaj dodatno razširila prepoved z Italije na ves svet. Iz Fife so sporočili, da je disciplinska komisija suspenz za dva meseca izrekla tudi njegovemu bratu, Vincezu Raioli.

Mino Raiola je predstavnik številnih top-nogometašev, med njimi bdi nad svetovnim prvakom Francozom Paulom Pogbajem ter švedskim zvezdnikom Zlatanom Ibrahimovićem.

Ne Fifa ne Italijanska nogometna zveza FIGC, ki je Raiolo suspendirala v sredo, nista podali razloga za kazen, ki se bo končala, ko poteče angleški poletni prestopni rok.


Raiola je v četrtek prek Twitterja sicer sporočil, da je kazen FIGC osnovana na "neresnični prijavi in lažeh" in "žal, zame ni presenečenje".

"Mislim, da gre za politično obračunavanje, ne da bi v obzir vzeli zakon. Očitno mi v Italiji še niso oprostili, ker sem kritiziral stanje v italijanskem nogometu in vlogo zveze pri porastu rasizma na tekmah," je še dodal Raiola.

Mino Raiola je agent tudi enega najbolj vročih nogometašev ta čas, mladega nizozemskega zvezdnika Ajaxa Matthijsa de Ligta, ki si ga želijo tako pri Barceloni kot Chelseaju.

Značke: nogomet, fifa

Članki iz rubrike