zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
0 11.03.2018 10:20:27

Ali je res konec? Skrb vzbujajoče besede Neymarja svoji družini, navijače PSG-ja pa še bolj skrbi odziv vodstva kluba

Reuters
Ali bo Neymar sploh še kdaj oblekel dres PSG-ja?

Nogometni svet je včeraj šokirala novica, ki so jo v svet poslali brazilski mediji. Ti se sklicujejo na vir, ki je zelo blizu Neymarja in njegovi družini, slavni nogometaš pa naj bi svojcem potožil, da si ne želi več obleči dres PSG-ja.

"Nočem se vrniti v Pariz. V ligi brez tradicije, v kateri mi za povrh vsega navijači še žvižgajo, nočem vztrajati niti minute več," naj bi svojim najbližjim v dneh po operaciji stopala dejal zvezdnik pariškega velikana.

Neymar, ki je lani poleti postal najdražji nogometaš vseh časov, naj bi bil razočaran predvsem nad kakovostjo francoske lige in dejstvom, da nima nikakršne sodniške zaščite. Posledica tega so številni prekrški, ki jih tekmeci storijo nad njim, ter številne poškodbe, do katerih zaradi tega pride.

Zdaj pa so vse skupaj še podkrepili francoski mediji, ki razkrivajo besede športnega direktorja PSG-ja. Portugalec Antero Henrique je še pred dnevi zatrjeval, da bo Neymar tudi po koncu te sezone ostal član vodilne ekipe francoskega prvenstva, zdaj pa je spremenil retoriko. Portugalec namreč v to ni več tako prepričan, še več, kot poroča Le Parisien, je nogometni funkcionar sporočil, da PSG ne jamči, da bo Neymar še kdaj oblekel dres tega kluba.

zinedine zidane ream madrid
Reuters

Najbolj resno naj bi se za Neymarja zanimal Real, o tem je ne nazadnje spregovoril tudi trener Madridčanov Zinedine Zidane in dejal: "Ne govorim rad o igralci, ki niso moji. Ljubitelji nogometa ga imajo radi, ker je dober igralec. To je vse, kar lahko povem."

V nadaljevanju se je dotaknil tudi astronomske odškodnine, saj bi moral Real zanj plačati 400 milijonov evrov. "PSG je za Neymarja plačal 222 milijonov evrov. Ko je Real kupil mene, je plačal 72 milijonov. To se mi je zdelo noro. Deset let kasneje je to 222 milijonov. Čez deset let bomo dosegli 400 milijonov. Ali pa morda še prej," je na to temo pristavil francoski strateg.

Značke: neymar, psg

Članki iz rubrike