franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
2 08.03.2018 10:13:05

Zvezdnik Barcelone ZAGROZIL: Če pride ON, grem!

Reuters
Navijači Barcelone v tej sezoni zagotovo uživajo.

Njihov ljubljeni klub igra odlično, v prvenstvu je tudi po 27 nastopih brez poraza in si je praktično že zagotovil naslov prvaka, nastopili bodo v finalu domačega prvaka, kjer se bodo udarili s Sevillo, pa tudi na prvi tekmi osmine finala lige prvakov s Chelseajem so si zagotovili dobro izhodišče pred povratnim srečanjem na svojem stadionu.

Toda to ne pomeni, da je vse v najlepšem redu. Nikakor. Predvsem slačilnica je tista, kjer ni miru, tako vsaj poroča španski Don Balon. Pri slednjem namreč trdijo, da težavo predvsem povzroča dejstvo, da si v klubu želijo pripeljati Antoina Griezmanna.

griezmann
Reuters
Če je navijačem ta zamisel všeč, je povsem drugače z igralci. Ali vsaj z enim izmed njih, ki naj bi upravi celo postavil ultimat. "Če pripeljete Griezmanna, bom šel," naj bi zagrozil Ousmane Dembele. Zanimivo je, da je 20-letni Francoz v katalonsko prestolnico prišel avgusta lani za 105 milijonov evrov in podpisal petletno pogodbo, zdaj pa klubu že postavlja pogoje.

Dembele je zaradi nenehnih težav s poškodbami za Barcelono doslej zbral samo deset nastopov, tako da je za njim katastrofalen del sezone. Se pa Francoz zaveda, da bi Griezmann lahko precej vplival na njegov status in posledično minutažo. Zato si v tem primeru očitno bolj želi kariero nadaljevati drugje, kjer bi dobil več priložnosti za igro.

Članki iz rubrike