stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 19.02.2018 16:46:22

Nizozemski strokovnjak ZGROŽENO GOVORIL o dogajanju v INTERJU!

Reuters
V preteklosti je bil Frank de Boer zelo dober nogometaš, za svojo državo je odigral kar 112 tekem in zabil 13 golov, po koncu igralske pa se je posvetil trenerski karieri.

Sedeminštiridesetletni Nizozemec je kot trener deloval v mladem moštvu Ajaxa, šest let je vodil tudi člansko vrsto tega nizozemskega velikana, nato je odšel v Inter, kjer je ostal samo 85 dni, in bil nazadnje še od julija do septembra trener Crystal Palacea.

Odtlej še ni našel nove službe, zanimivo pa je, da je povedal nekaj podrobnosti iz trenerskega posla. Predvsem se je obregnil ob dogajanje v Interju, v katerem ima vlogo prvega vratarja Samir Handanović, in ki ga zdaj vodi Luciano Spalletti. "V Italiji sem imel veliko težav, ker nisem govoril italijanščine, pa tudi igralci niso želeli sprejeti vseh mojih zamisli. V Interju je vse drugače, tam je sedem ali osem igralcev, ki tvorijo jedro moštva, medtem ko se ostali trudijo, da jih izrinejo iz njega," je dejal De Boer, a se pri tem ni ustavil: "Bilo je zelo kaotično, igralci Interja preprosto počnejo, kar se jim zahoče. Poskušal sem spremeniti sistem igre pa me sploh niso poslušali. Lahko rečem, da mi je bilo lažje delati z otroki v Ajaxu, kot z igralci Interja."

Članki iz rubrike