Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 19.02.2018 13:57:21

Kdo bo v Realu nasledil ZINEDINA ZIDANA? Izbor naj bi padel med to TROJICO!

Reuters
Kar precej možnosti je, da bo Zinedine Zidane poleti zapustil stolček Reala. Njegovega naslednika naj bi izbrali med tremi kandidati!

V povezavi s trenerskim mestom Reala se omenjajo samo tri imena, med njimi sta dva Nemca in Argentinec, vsi trije pa so trenutno še kako zaposleni.

Izbor naslednjega trenerja Reala naj bi potekal med trojico Mauricio Pochettino-Joachim Löw-Jürgen Klopp. Največ možnosti, da bi dobil omenjeno službo, ima Pochettino, ki odlično pozna špansko prvenstvo. Tudi nogometna filozofija, ki jo zagovarja, ustreza odgovornim pri Realu. Težavo bi lahko predstavljalo dejstvo, da ga pogodba s Tottenhamom veže do leta 2021, Londončani pa so trdi pogajalci, kar v Realu še kako dobro vedo, saj so od njih kupili Luko Modrića in Garetha Bala.



Joachim Löw ima pogodbo z nemško zvezo do leta 2020. Predsednik Florentino Perez ga podrobno spremlja že nekaj časa, v najboljšem primeru bi ga lahko dobil, če se Nemec odloči po koncu svetovnega prvenstva zapustiti selektorski stolček.

Nekajkrat se je v zvezi z Realom pojavilo tudi ime Löwovega rojaka Jürgena Kloppa. Strateg Liverpoola je ljubljenec navijačev, rdeči del mesta Beatlov ga naravnost obožuje, in kar težko je verjeti, da bo kar tako zapustil Anfield. Pogodba z Redsi mu poteče šele leta 2022, njegova velika želja pa je, da bi z Liverpoolom osvojil kakšno lovoriko.

Članki iz rubrike