Mobilna verzija
Peter Poles in Tara Zupančič Odkrito.si

Druga sezona šova Zvezde plešejo: Svet bi bil ...

sneg, konj Svet24.si

Reke grozijo, za povrh pa nas čaka nova pošiljka...

Nakovalo Svet24.si

Skubeta pokonci drži kovaško delo

gosposvetska cesta_prenova Svet24.si

Slaba novica za voznike: zaprta tudi Dalmatinova

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

samuel lucas in hči Njena.si

V šovu Nova zvezda Slovenije tudi hčerka tega ...

helena blagne Njena.si

Helena Blagne doživela pravljico!

nu
nu

KATASTROFALNA sodniška NAPAKA, ki je odločila veliki hrvaški derbi (video)

Nedelja je bila na Hrvaškem dan za vedno vroči večni derbi med Dinamom in Hajdukom. In tudi o tem dvoboju na Maksimiru se bo še dolgo govorilo.

Hajduk je Dinamu prizadejal prvi prvenstveni poraz v sezoni, junaka zmage (1:0) pa dva: strelec edinega gola Ohandza in pa gostujoči vratar Letica, ki je svojo mrežo ohranil nedotaknjeno, med drugim so Zagrebčani (Gavranović) zapravili tudi enajstmetrovko. V naslednjih dnevih hrvaškim novinarskim kolegom ne bo zmanjkalo materiala, pod drobnogledom pa se bodo znašli tudi sodniki. Sodnik Pejin je imel predvsem v drugem polčasu precej dela. Hajduk je tekmo končal le z desetimi igralci, na tribuno je moral tudi trener Kopić, ena bolj spornih situacij pa se je zgodila v 52. minuti, tik pred zadetkom Hajduka.

Soudani je prišel sam pred vratarja Hajduka, slednji je stal na črti, ki označuje kazenski prostor, a z roko posredoval izven njega. Rdeči karton in prosti strel, vsaj tako bi moralo biti glede na pravila, toda piščalka Pejina se ni oglasila in Ohandza je iz protinapada zabil, kot se je kasneje izkazalo, odločilni gol.

Skratka bil je to še en običajen derbi.

Značke: hajduk , dinamo