podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

miša-margan Njena.si

Miša Margan bo drugič postala mamica

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 09.02.2018 16:15:00

Konec stavke: Kakšna bo usoda zvezdnika premier lige?

Zadnji dan zimskega prestopnega roka je Riyadu Mahrezu njegov klub Leicester City preprečil prestop v Manchester City.

S tem se mu je zgodila ena najhujših stvari v nogometni karieri, njegovo razočaranje pa se težko opiše z besedami. Fant je bil povsem na dnu, zato se je odločil, da ne bo več treniral s svojim moštvom. V Leicestru tega seveda niso mogli kar tako spregledati, klub je že najavil, da bo moral Mahrez plačati 250 tisoč evrov kazni, ker ni spoštoval pogodbenih obveznosti.


Danes, prvič po 30. januarju, se je vendarle pridružil soigralcem pri vadbi. Mahrez naj bi bil na treningu zelo dobre volje in se je ob druženju s soigralci veliko smejal. Še včeraj je trener lisic Claude Puel govoril o tem, da bo Mahrez po vsej verjetnosti izpustil jutrišnjo prvenstveno preizkušnjo. Toda to bi se vseeno lahko spremenilo, Puel je namreč v četrtek med drugim povedal: "Upam, da bo Riyad z glavo kmalu spet povsem pri stvari, da se nam bo pridružil in spet začel trdo delati. Najbolje za vse bo, da se vrne in spet začne uživati v nogometu." To pomeni, da je Francoz vseeno pustil odprta vrata za nastop enega izmed največjih zvezdnikov moštva.

Zanimivo je, da Leicester gostuje prav pri Manchester Cityju, zato bo zanimivo videti, ali bo Mahrez v postavi za dvoboj s klubom, v katerega si je tako močno želel prestopiti. Alžirec je nazadnje igral 20. januarja, ko je bil Leicester z 2:0 boljši od Watforda. Takrat se je tudi vpisal med strelce.

Članki iz rubrike