Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 22.01.2018 09:30:26

Pa ne že spet on! Veliki zvezdnik še DRUGIČ v nekaj dneh tarča GROZLJIVEGA naleta: ob pogledu na KRVAVO GLAVO je navijače spreletel srh!

Kylan Mbappe je imel že drugo tekmo zapored veliko srečo v nesreči.

Mladi francoski zvezdnik Kylian Mbappe je imel še drugič v nekaj dneh veliko srečo, da se ni njegova sezona predčasno končala. Verjetno se še vsi spominjate tekme z Amiensom, ko je izven kazenskega prostora dohitel Gurtner, ki ga igra preprosto ni zanimala. Ni ga zanimala žoga, tudi ni ga zanimalo, kako bi, četudi s prekrškom, Kyliana ustavil normalno. Namesto tega je z vso hitrostjo in vso silo meril zgolj v eno stvar - v mladeničevo koleno. 

Tokrat je bil Mbappe spet žrtev, in sicer je grozljivo trčil z vratarjem Lyon Anthonyjem Lopesom, ki je mlademu zvezdniku želel preprečiti, da bi dosegel zadetek. Po trku se je Mbappe zgrudil na zelenici, njegova glava pa je bila okrvavljena. Francoski zdravniki so ga v 36. minuti na nosilih odnesli skozi tunel, to pa je bil še drugi udarec za PSG na tej tekmi, ki so jo na koncu izgubili z 1:2. 

Po tekmi se je oglasil tudi klubski zdravnik Parižanov, ki je potolažil vse navijače z novico, da Mbappejevo stanje ni resno, ni pa jasno, koliko časa bo moral počivati. 

Značke: kylian-mbappe, psg

Članki iz rubrike