Mobilna verzija
nu
nu

RAZKRITE ŠTEVILKE! V nezavest boste padli, ko boste prebrali, koliko po novem pri BARCI zasluži MESSI! To je NORO!

Pa so rekli, da je Lionela Messija na Camp Nou zadržala ljubezen do Barcelone.

Football Leaks je spet udaril! Tokrat z razkritjem, koliko pri Barceloni po novem zasluži Lionel Messi, ki je pred kratkim podpisal novo pogodbo s ponosom Katalonije. In številke so zares brutalne.

Argentinski superzvezdnik bo Barcelono na letni ravni stal neverjetnih 100 milijonov evrov. Tolikšna je namreč njegova bruto plača, kar pomeni, da na letni ravni zasluži 50 milijonov evrov neto! To je dvakrat več kot Cristiano Ronaldo, to je celo precej več kot do zdaj najbolje plačani nogometaš na svetu Neymar, ki letno v žep pospravi 37 milijonov evrov.

Če podrobneje razbijemo Messijevo štiriletno pogodbo. 71 milijonov evrov bruto je njegova plača, od tega 15% za trženje pravic, 63,5 milijonov evrov je dobil Messi za podaljšanje pogodbe, 70 milijonov evrov pa dobi, če pogodbe ne bo predčasno prekinili. (71x4=284+63,5+70=417,5 milijonov). Na letni ravni torej nekaj več kot 104 milijone evrov.

A to še ni vse. Messi ima tudi nekaj bonusov v svoji pogodbi. Če bo igral v 60 odstotkih tekem, bo na svoj bančni račun dobil še dodatnega 1,9 milijonov evrov, za vsako osvojeno ligo prvakov še 12 milijonov evrov ... Z naskokom najbogatejša pogodba v zgodovini nogometa torej!

Značke: lionel-messi , barcelona