Mobilna verzija
nu
nu

NORO RAZKRITJE: REAL ponujal 'BOLANO' veliko denarja MESSIJU in mu zagotavljal, DA MU NE BO TREBA V ZAPOR!

Reuters

Ufff, Lionel Messi je znova v središču pozornosti.

Football Leaks, nogometna različica Wiki Leaksa, je poskrbela za neverjetno razkrije, ki sta ga kot prva objavila nemški Der Spiegel in katalonski El Mundo Deportivo. Razkritje o prestopu, do katerega nikdar ni prišlo, a bi povsem spremenilo nogometno zgodovino, če bi do njega prišlo.

Leta 2013, ko je Real Madrid za takrat rekordnih 100 milijonov evrov kupil Garetha Balea, je namreč želel kraljevi klub v svoje vrste zvabiti kar - Lionela Messija. Šele ko je Florentino Perez ugotovil, da s prestopom Argentinca ne bo nič, se je obrnil n Tottenham in mu speljal odličnega Valižana.

Perez je ponujal noro vsoto za Messija, bojda je bil pripravljen plačati njegovo odškodninsko klavzulo, ki je takrat znašala 250 milijonov evrov, Messiju je ponujal 23 milijonov evrov letne plače (kar je bilo takrat z naskokom največ), hkrati pa je Argentincu obljubljal tudi, da bo pri predsedniku vlade Marianu Rajoyu zahteval, da Argentinčevi davčni problemi enostavno izginejo. Mamljiva ponudba, ni kaj, a Messi jo je na koncu zavrnil ...

Značke: messi , perez , real-madrid , barcelona