evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
1 04.01.2018 08:21:33

Ronaldo zahteva OKREPITVE: Rabimo vrhunskega vratarja tipa ...

Reuters
Real je daleč od želene forme, iz Španije pa prihajajo informacije, da je Cristiano Ronaldo nadrejenim pokazal svoj seznam želja okrepitev.

Pri tem je od uprave zahteval, da pripelje igralce, s katerimi bi okrepili igralne položaje, na katerih najbolj 'škripa'.

Po Portugalčevem mnenju je zelo pomembno, da klub kupi vrhunskega vratarja, po njegovem mnenju je torej očitno, da Kiko Casilla in Keylor Navas to nista. Že kar nekaj časa se z Realom povezuje vratarja Athletica iz Bilbaa Kepo Arrizabalago, toda Ronaldo s tem ni zadovoljen.



Po njegovem mnenju mora Real čim prej kupiti vratarja tipa Thibaut Courtois ali David de Gea. Poleg tega si želi portugalski zvezdnik še kakšnega branilca. Sergio Ramos in Dani Carvajal sta odlična izbira, toda Nacho in Jesus Vallejo po njegovem mnenju nista dovolj dobra za Real.

Za nameček pa je Ronaldo dodal še to, da Real sploh ne rabi nekih zvezdniških imen v napadu. Razumljivo, saj bi mu recimo Harry Kane, Paulo Dybala in Mauro Icardi lahko ogrozila primat. Toda predsednik kluba Florentino Perez je prepričan, da je treba pripeljati prav napadalca. Le kako se bo to končalo?

Članki iz rubrike