sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

Predsednik vlade Dr Odkrito.si

Kaj se je v resnici dogajalo na Kruziću?

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

nu
nu
9 03.01.2018 18:00:51

Prvi mož MARIBORA odkrito 'zagrozil' Olimpiji: Naj vam povem, kaj se bo zgodilo maja!

Drago Wernig - TAKA
Slovenski prvoligaši so na zasluženem zimskem odmoru, medtem pa se že začenjajo prve grožnje na relaciji Maribor - Ljubljana.

Predsednik Maribora Drago Cotar je za klubsko spletno stran govoril o številnih tematikah, med drugim pa se je dotaknil tudi tekmovalnih želja za leto 2018. In posredno malce zagrozil svojim večnim rivalom in jim poslal zelo pomenljivo sporočilo. Sporočilo, da se bodo morali zadovoljiti z 2. mestom na lestvici. 


"Tekmovalna želja v letu 2018 je, da bi se maja radi veselili. Ali bolje rečeno, maja se bomo veselili. Drugim ni bilo treba igrati toliko evropskih tekem, pa smo zadržali ne samo priključek, ampak zasedli vrh. In tukaj želimo ostati ter se potem podati v nove kvalifikacijske izzive," je dejal Cotar.

In nadaljeval v podobnem tonu: "Odločno, z namenom potrjevati, da nismo palček, ki nič ne pomeni v evropskem nogometu, ampak lahko meša štrene tudi največjim. Sem optimist. S stabilnimi financami se bo lažje posvetiti osnovni dejavnosti, nogometu, ob tem timu ljudi z zmagovalno miselnostjo, ki se ne spreminja, pa imamo spet možnosti za nove odmevne dosežke,"

Članki iz rubrike