palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Poroka na prvi pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kdo plačuje račune?

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

nu
nu
33 10.12.2017 10:46:22

FUJ, TOLE JE RAZLIKA MED NJIMA: Takole je 5 zlatih žog proslavljal Ronaldo! Šokirani boste, kako jih je Messi! (foto)

Veliko je govora o primerjavah med največjima zvezdnikoma in najboljšima nogometašema zadnjega desetletja.

Mnogi menijo, da si Cristiano Ronaldo ni zaslužil letošnje zlate žoge, predvsem pa so mnenja, da si ni zaslužil kar petih, s čimer je izenačen s svojim večnim tekmecem Lionelom Messijem. O tem mora presoditi vsak posameznik, svete resnice verjetno ni. Je pa Ronaldovim kritikom vsekakor treba priznati, da imajo prav, ko opozarjajo na zares povsem drugačna načina, na katera sta se oba velika zvezdnika s petimi zlatimi žogami pohvalila pred soigralci in navijači. 

Ronaldo je na sobotnem obračunu s Sevillo dobil poseben oder, stopil je za polico s petimi zlatimi žogami in ponosno poziral v svet. Vse je bilo posvečeno njemu, njegovi soigralci pa so bili, kot jasno kaže fotografija, daleč od njega, praktičo že pripravljeni na začetek tekme. Ronaldo jih ni hotel zraven, malce leno so ploskali za njegovim hrbtom, ti prizori pa so mnoge spomnili na dan, ko je s petimi zlatimi žogami na zelenico svojega stadiona stopil Messi. 

Ne samo da z nagrado in s posvetilom kar petim zlatim žogam ni bil sam, šel je še precej dlje. S plakatom in z zlato žogo so na improviziranem odru pozirali vsi tedanji člani Barcine udarne enajsterice, Messi pa celo sploh ni stopil v sredi, temveč tja, kjer pri ekipnih fotografijah stoji ponavadi in kjer se najbolje počuti: ob stran. Kot vodja, hvaležen svoji ekipi za vso pomoč. Kot vodja, ki se zaveda, da ga ne bi bilo tukaj brez ekipe, pa čeprav on naredi še več zanjo kot ona zanj. 

Fuj, pravijo mnogi, ko vidijo Ronaldov prizor in kot ga primerjajo z Messijem. Ali je prav, da gredo tako daleč, pa presodite sami. 

Screen-Shot-2017-12-09-at-19.33.24

GettyImages-888849030

Značke: messi, ronaldo, zlata-zoga

Članki iz rubrike