stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 06.12.2017 10:11:19

TO JE VEČ KOT KLUB! Kar je REAL naredil, ko se je angleški nogometaš ŽE DRUGIČ grozljivo poškodoval, vas bo OSUPNILO! (foto)

Kakšen stil, kakšna klasa, kakšna veličina.

Verjetno bi si mislili, da madridski Real ne ve, kdo je Duncan Watmore, nogometaš v globoko krizo zabredlega angleškega drugoligaša Sunderlanda. Premislite še enkrat. Kraljevi klub je zelo pozoren na dogajanje po celotnem svetu, ima široko srce in mu ne uidejo žalostni dogodki kakršen je tale. Watmore se je namreč komajda vrnil na igrišče po posebej hudi poškodbi zloveščih kolenskih križnih vezi, ko si jih je strgal še enkrat.

Pri zgolj 23 letih se je nesrečniku podrl svet, v najtežjih trenutkih pa ni ostal sam. Za to je poskrbel Real. "Duncan je danes odšel v kliniko na okrevanje, tam pa ga je pričakalo tole. Kakšna klasa je ta Real Madrid! Nikoli nisem navijal zanje, a zdaj res upam, da še enkrat osvojijo ligo prvakov," je sporočil eden od nogometaševih bližnjih in s svetom delil resnično imenitno pismo, ki je prišlo z naslova kraljevega kluba.

Pa ne samo to. Dragi Duncan in s toplimi pozdravi je direktor kluba, veliki Emilio Butragueno, zapisal lastnoročno, kar je v teh časih nadvse neobičajno in nadvse plemenito. Vmes pa so v klubskih pisarnah pripravili čudovito sporočilo podpore mlademu nogometašu, ki ga čaka zelo težavno okrevanje, in - glede na dve grozljivi poškodbi pri zgolj 23 letih - zelo težko nadaljevanje kariere. Morda celo nemogoče.

Pismo seveda najdete spodaj in prepričani smo, da se bo dotaknilo tudi vas.    

Značke: real, sunderland, watmore

Članki iz rubrike