Mobilna verzija
Peter Poles in Tara Zupančič Odkrito.si

Druga sezona šova Zvezde plešejo: Svet bi bil ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 18. marca

brisače Svet24.si

Zdravju nevarni mikrobi na brisačah

gosposvetska cesta_prenova Svet24.si

Slaba novica za voznike: zaprta tudi Dalmatinova

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

ivica 1 Njena.si

Zvezde plešejo: Je res prestara za metanje po ...

Marko Potrc Njena.si

Marko Potrč je nad njima navdušen!

STA
STA

Tebas napoveduje novo bogato pogodbo za špansko nogometno ligo

Predsednik španske nogometne lige Javier Tebas pričakuje, da bo la liga kmalu podpisala novo pogodbo o televizijskih pravicah, ta naj bi bila vredna 2,3 milijarde evrov na leto.

Tebas je na novinarski konferenci pojasnil, da pričakuje podpis pogodbe do marca 2018 in da vsota vključuje tako domače kot mednarodne televizijske pravice.

"Mislim, da bomo dosegli 2,3 milijarde evrov," je dejal Tebas in izrazil nekaj skrbi glede katalonskih klubov. "Smo sredi težave, ki bi lahko imela velikanski vpliv na vrednost našega tekmovanja," je dejal glede strahu, da bi elitno špansko ligo lahko zapustili Barcelona, Espanyol in Girona, če bo Katalonija prišla do neodvisnosti.

Tebas, znan kot sočen govorec, je nato "usekal" po Evropski in Mednarodni nogometni zvezi ter tudi Paris St. Germainu in Manchester Cityju. Slednja je obtožil "finančnega dopinga". "Ne mislim, da goljufata. Vem, da goljufata," je dejal Tebas, glede Uefe in Fife pa dodal: "Skrbi me, da te zasebne zveze, kot sta Fifa in Uefa, sprejemajo odločitve, ne da bi se posvetovale z nacionalnimi ligami."

Značke: nogomet , španija